Gå ind til kernen

Med Walk to Explores ledervandringer får du mulighed for at nå ind til kernen af dit lederskab.

Du får rum og værktøjer til at reflektere over dit ledelsesmæssige ståsted. Hvad finder du væsentligt som leder og som menneske?  Målet er at du opnår en øget bevidsthed, der kan bringe mere balance i dit liv.

Vores ledervandringer er ikke kompetenceudvikling i traditionel forstand, men et filosofisk
oplevelsesbaseret forløb, der henvender sig til dig, som er motiveret for at bringe ny energi og fokus ind i din hverdag og i dit lederskab. Målet er ligeledes, at du undervejs vil blive inspireret af de øvrige deltagere på turen og de af dig.

Ledervandringerne forløber over to til fem dage, de kan justeres efter behov. Det varierer hvor mange pladser, der er på hver vandring.

Vi har både ledervandringer i Danmark og i udlandet. Vi har tidligere vandret i Spanien, England og Jordan samt i det smukke Tisvilde Hegn.

Når du booker en ledervandring hos os, indgår der altid transport, overnatning og fuld forplejning i prisen.

Protreptisk metode

På vores ledervandringer arbejder vi ud fra en 2500 år gammel teknik ’Protreptik’. Det er et klassisk græsk dialogkoncept, der gennem almindelige samtaler skaber et fortroligt rum og herigennem kommer dybere ned i den enkeltes grundholdninger og værdier.

Ordet Protrepo er latin og kan oversættes til ’at vende sig mod det væsentlige’. Det betyder at vi arbejder med dig som menneske – du bliver fordret til at tage stilling til dine værdier og holdninger, for derigennem at nå frem til, hvad du finder vigtigt i dit liv. Vi mener at det er vejen til at udvikle det bedste lederskab!

Åbne vandringer

Vi afvikler løbende Walk to Explore-forløb i udlandet, som alle kan melde sig til.

Contact us og hør mere om vores næste tur.

Hvorfor vandre?

Pilgrimmene vandrede for flere hundrede år siden som en mental renselsesproces. Store tænkere som Nietzsche, Kierkegaard og Kant vandrede for at opnå fordybelse og inspiration.

Vi vandrer, fordi samtalen bliver lettere, og fordi forskning viser, at vi tænker bedre og mere kreativt, når kroppen samtidig aktiveres – Stanford University has made a big study confirming that you think up to 60% more creative thoughts when walking, rather than sitting still.

Stays in nature are also known to nedbringe stress og give fokus. Mange ledere, der har været med på Walk to Explores ledervandringer, har netop fortalt om øget fokus og indre ro, opnået på turen.

Se hvad tidligere deltagere siger under Sagt om os.

en_GBEnglish (UK)
da_DKDansk en_GBEnglish (UK)